Hem » Om Samres

Om Samres

Samres vision, att alla skall kunna komma ut i samhället, är sprungen ur företagets historia att sedan 1993 organisera anropsstyrd trafik och att leverera informations- och förmedlingstjänster åt offentliga huvudmän.

Samres har idag 400 anställda varav det stora flertalet dagligen möter människor med särskilda behov och människor som söker stöd och support kopplat till resor i allmän och särskild kollektivtrafik.

För att kunna leverera enligt vår affärsidé, att erbjuda befintliga och framtida partners effektiva och kvalitativa tjänster till ett konkurrenskraftigt pris, utvecklar vi ständigt nya lösningar och metoder för att fördela de tjänster vi utför på det mest fördelaktiga sättet mellan olika kanaler och mellan våra olika driftenheter.

Samres uppdrag och tjänsteinnehåll har olika innehåll beroende på vad uppdragsgivaren har upphandlat eller efterfrågat. Genom att utveckla processer, metoder och organisationen kan vi tillsammans med vår långa erfarenhet och vår unika near- och offshorelösning erbjuda kundanpassade tjänster med hög kvalité till ett konkurrenskraftigt pris.

 

Vi är medlem i föreningen Kontaka: www.kontakta.se Vi har blivit tilldelade utmärkelsen ”Trygg Kundkontakt”. Trygg Kundkontakt är en märkning för etiska kundkontakter i syfte att vägleda både konsumenter och kunder till företag som erbjuder seriös försäljning och kundservice via telefon och digitala kanaler: www.kontakta.se/trygg-kundkontakt

Dan Nilsson - VD SamresDan Nilsson, VD, Samres AB