Transportörer för Samres

Hem/Samres verksamhet/Transportörer för Samres

Hur blir man transportör?

Transportörer

Alla transportörer som kör för Samres har upphandlats enligt Lagen om offentlig upphandling (LOU). Något förenklat går det till så att Samres (eller Samres uppdragsgivare) skickar en anbudsförfrågan och intresserade transportörer lämnar in anbud. Upphandlingen är alltid utformad så att alla seriösa transportörer har samma möjlighet att delta – oavsett om man har en bil eller tjugo bilar.

Vi ställer mycket noggranna krav på fordon och förare samt på hur uppdraget ska genomföras och i slutändan har priset förstås en avgörande inverkan på vem som får uppdragen.

Om du skickar e-post till oss på info@samres.se så kan vi tala om när det är dags för nästa upphandling. Tala om vilken kommun du är intresserad av.

Ett annat tips är vårt systerföretag Riksfärdtjänsten Sverige AB, som har hand om riksfärdtjänstresor i ca 150 kommuner. Där pågår upphandlingar i några kommuner varje år under perioden oktober – november. Om du skickar e-post till info@riksfardtjansten.se. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen kan du få information om vilka upphandlingar som är aktuella. Tala om i vilken/vilka kommuner du kan tänka dig att köra.