Samres styrelse

Hem/Om Samres/Samres styrelse

Samres styrelse består av följande personer:

Lars Hagdahl – Styrelseordförande

Lars Hagdahl

Lars är VD för Empoleon AB och arbetande vice ordförande i riskkapitalbolaget PEQ AB. Lars har lång erfarenhet av private equity-branschen och har bland annat varit Senior Partner på CapMan och Swedestart Management och Senior Analyst på Euroventures Management.

Han har eller har haft styrelseuppdrag bland annat i PEO AB, Studsvik, Hörnell, Speedglas Inc, Netwise, ReadSoft, Silex Microsystems, EM4 Inc, Tritech, Gammadata, LGP, Altitun och MIAB Mälarinvest.

Lars har en Civilingenjörsexamen från KTH och Civilekonomexamen från Stockholms Universitet.

Börje Hed – Styrelseledamot

Börje Hed

Börje är en av grundarna av Samres och var mellan åren 1993-2000 Samres VD. Han är utbildad Teknologie doktor från Lunds Tekniska Högskola. Börje har styrelseuppdrag även i Riksfärdtjänsten Sverige AB samt Transportdoktorerna Konsult AB.

Mats Pålsson – Styrelseledamot

Mats Pålsson

Mats är en av tre grundare av Samres och var mellan åren 1993-2000 Samres styrelseordförande. Han är utbildad Teknologie doktor från Lunds Tekniska Högskola. Mats har styrelseuppdrag även i Riksfärdtjänsten Sverige AB samt Transportdoktorerna Konsult AB.

Christopher Östberg – Styrelseledamot

Christopher Östberg

Christopher är Investment Manager på PEQ AB. Christopher har tidigare arbetat med strategifrågor på L.E.K. Consulting i London och med M&A och corporate finance på Kaupthing Bank och JP Morgan i London. Christopher har en Civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Övriga styrelseuppdrag inkluderar Källby Rör.

Björn Falk

Björn Falk

Björn Falk har varit VD för Samres AB mellan 2000 och 2016. Han har tidigare bland annat varit biträdande regionchef vid Svenska Arbetsgivareföreningen (SAF) och konsult vid KPMG samt haft politiska uppdrag, bland annat ordförande för Länstrafiken Malmöhus.
Numera är Björn en drivande kraft inom DRT Solutions, ett utvecklingsbolag inom koncernen.