Norsktalande kommunikatörer sökes till Samres i Helsingborg

Vi söker dig som vill arbeta som kommunikatör i ett internationellt företag.

Om Samres

Vi är ett tjänsteföretag som har specialiserat oss på att driva beställningscentraler för främst färdtjänst, sjukresor men även annan anropsstyrd trafik. Samres är ett internationellt bolag och finns idag på 3 orter i Sverige (Lund, Helsingborg, Skövde) samt i Estland, Senegal och Moldavien.
Vår vision, ”att alla skall kunna komma ut i samhället”, är sprungen ur företagets historia där vi sedan 1993 organiserar anropsstyrd trafik och levererar informations- och förmedlingstjänster åt offentliga huvudmän.
Samres har idag 400 anställda varav det stora flertalet dagligen möter människor med särskilda behov och människor som söker stöd och support kopplat till resor i allmän och särskild kollektivtrafik.

Erfarenhet och egenskaper

Arbetet på Samres består av att ge service och boka resor åt norska kunder via telefon och bokningsprogram.
Vi söker dig som tycker om att bemöta och hjälpa människor samt har ett intresse för teknik och framförallt service.
Arbetsuppgifterna kan bestå i att ta emot beställningar från resenärer via telefon eller hantera förfrågningar och ärenden.  Arbetstiderna är varierande med dag- och kvällstjänstgöring samt helger.

Hur är en Kommunikatör?

Arbetet som Kommunikatör ställer höga krav på din förmåga att hantera stress. Det är viktigt att du alltid har en professionell framtoning oavsett vad som uppkommer i samtalen. Du är en genuint positiv person som har lätt för att möta folk. Det är viktigt att du är en representativ person med stort driv som tycker om att jobba i ett högt tempo. Vi ser helst att du har arbetslivserfarenhet från en verksamhet där du mött kunder direkt eller i telefon.

Om tjänsten

Vi söker nu efter ett antal kommunikatörer som vill arbeta med detta och kan utföra tjänsten på norska. Tjänsterna kan vara på heltid eller deltid och är placerade på vår enhet i Helsingborg.

Ansökan

Använd formuläret till höger för att skicka in din ansökan.
Vi ser gärna att du skickar ansökan snarast dock senast 2018-09-30
Vid eventuella frågor vänligen kontakta Sofia Gidoff-Kempe på mail: sofia.gidoff-kempe@samres.se

Välkommen med din ansökan!
Med vänlig hälsning; Sofia Gidoff-Kempe